divendres, 21 de febrer del 2020

EXPERIMENTEM AMB EL FANG A P3

Benvolgudes famílies,
Als nens i nenes de P3 els hi agrada tocar i manipular el fang igual que feia Joan Miró, que era pintor, escultor i ceramista. Aquí teniu un recull de fotos d'alguns d'aquests moments!


dijous, 20 de febrer del 2020

FEM ANUNCIS!

Les i els alumnes de Cicle Superior estem treballant els anuncis i com fer-ne un. Aquí tenim una mostra d'un dels anuncis que van fer. Darrere de tot això hi ha un treball increïble! Pensar el guió, quins rols tindrà cadascú per fer l'anunci, confeccionar un "Story Board" per planificar les escenes, quins plans per gravar són millors, etc. Han treballat de valent per fer-ho d'allò més bé!


TERMÒMETRES i FESTES DEL MÓN


Després d’aprendre els continents del món, les diferents perspectives per veure un mapa del món i les estacions de l’any, hem decidit amb l’aula d’acollida fer una estació meteorològica amb termòmetres de diferents llocs del món. Hem volgut comprovar que depenent del lloc on estem farà una temperatura o una altra, i per tant, haurem de portar unes peces de roba o unes altres.

També hem après que l’estació de l’any és diferent si estàs a l’hemisferi sud o nord i que no serà el mateix l’hivern de Santa Coloma de Gramenet que el de Salt Lake City (Amèrica).


De pas, aprofitant que vam celebrar el Nadal i ara el Carnestoltes, alguns alumnes de l’aula d’acollida van explicar celebracions que es fan al seu país, com per exemple, el Carnaval de Brasil, el Varadvar a Armènia, el Dia de la Victòria a Geòrgia, el Dia del Xai a Pakistan, el Dia de la Dona a Guinea Equatorial o el Ramadà al Marroc.  



















P5: PSICOMOTRICITAT I MATEMÀTIQUES

Els nens i nenes de P5 a les sessions de psicomotricitat experimentem amb els nostre cos i cosntruïm figures geomètriques.





dimecres, 19 de febrer del 2020

Protagonistes de la setmana

Benvolgudes famílies hem fet un recull de vídeos dels primers protagonistes de P3A. Desitgem que us agradin i ho passeu tan bé com ho vam fer nosaltres. Moltes gràcies per la vostra participació!




dimarts, 18 de febrer del 2020

CARNAVAL 2020

EL DILLUNS 17 DE FEBRER DEL 2020 HA ARRIBAT EL REY CARNESTOLTES PER DIR LES CONSIGNES DE TOTA LA SETMANA. HEM APROFITAT PER FER UNA PETITA FESTA TOTA L'ESCOLA JUNTS.


dilluns, 17 de febrer del 2020

P4 va a la Fundació Tàpies.

Els grups de P4 van a la Fundació Antoni Tàpies per gaudir de les seves obres i saber més d'aquest artiste. Ha estat un matí molt intens i a l'hora divertit. Podeu veure algunes imatges i esperem que torneu al museu per veure'l amb els vostres fills i filles, amb les entrades que ens han facilitat.