dijous, 30 de maig del 2019

P5 AL PARC DE CAN ZAM

Els alumnes de les classes de P5 han anat al Parc de Can Zam per fer una activitat que ens fa ser més respectuosos amb la natura. Tot fent l'activitat de buscar "Els monstres de Can Zam" hem vist pistes per descobrir els animals que viuen al parc i a la Serralada de Marina.  Mireu els vídeos i gaudi com ho han fet ells.











                                      



                                                                                  
                                          
                                         

PROTAGONISTA LUNA

La Luna, el seu germà Unay i la seva mare han vingut a la classe i ens han portat uns dibuixos d'unicorns per pintar i decorar. A la Luna li encanten els unicorns!!




PROTAGONISTA POL

Avui ha vingut a l'aula el pare del Pol, és il·lustrador i ens ha dibuixat a la pissarra uns contes que hem llegit, que bé que dibuixa!!!

PROTAGONISTA HELENA


L'Helena i la seva mare han vingut avui a la classe i ens han preparat una activitat xulíssima!! hem pintat ous de pasqua!!

dilluns, 27 de maig del 2019

P4: SORTIDA AL BOSC I LA GRANJA.

Hem estat tot el dia a la natura gaudint de la fauna i flora de la muntanya i també dels animals de la granja de Santa Maria de Palautordera. Ha estat un dia molt intens on hem pogut compartir aquesta gran experiència amb els nostres companys i companyes. 





P5: Taller per aprendre a reciclar millor.

Hem fet un taller a l'escola per saber com podem reciclar millor en tots els moments de l'activitat diaria.  També hem vist i hem fet de "conductors" d'una escombradora. 
Si reciclem més podrem tenir un planeta millor. 


 



                                          


P5. THEATER ENGLISH: The Gingerbread Man.

ELS ALUMNES DELS GRUPS DE P5 HAN VIST UNA OBRA DE TEATRE EN LLENGUA ANGLESA PER TAL DE REFORÇAR TOTA LA TASCA QUE ES FA AL LLARG DEL CURS I PODER GAUDIR D'AQUESTA LLENGUA.