divendres, 21 d’octubre de 2016

5è Serra de Marina. 11/10/2016

Els nens i nenes de 5è A i 5è B vam anar a la Serra de Marina. Allà en David i l’Olga ens van explicar els diferents tipus d’arbres i de plantes que podíem trobar: el pi, l’alzina, el garric, entre d’altres.

Després de dinar vam anar al parc de Can Zam. Ens ho vam passar molt bé!!

JORNADA CROMÀTICA EL VERMELL (MENJADOR 19/10/16)

dijous, 20 d’octubre de 2016

Un viatge forçat

El passat divendres 7 d’octubre, els alumnes de sisè vam anar a la Plaça de la Vila d’excursió a fer una activitat sobre els refugiats. En primer lloc ens van explicar un conte sobre una família de refugiats. Era interessant però al mateix temps trist. Després vam fer postals, per expressar, a la nostra manera, el que diríem als refugiats.
Jo penso que els refugiats han de patir perquè les famílies es separen, intenten passar fronteres, mor molta gent i el pitjor: molts pares i mares moren, desapareixen o es queden a lluitar pel seu país. La majoria de nens que estan sense pares pateixen moltíssim. I fins i tot, hi ha gent que recorre moltíssims quilòmetres per arribar a Europa. Això que està passant és una pena.
Ànims i molta sort refugiats!

Text de l'alumne Carla Caceres de 6è A. 



dimarts, 18 d’octubre de 2016

VEREMA AL XARAGALL

El dia 4 d'octubre els alumnes de Cicle Inicial vam anar de varema al Xarall. Ens ho vam passar molt bé descobrint tot el procés que fan els pagesos des de que agafen el raïm fins que fan el suc. Va ser MOLT INTERESSANT!!!

Verema 2016 from meriquein on Vimeo.