divendres, 5 d’abril del 2019

P 5 Contes de diversitat familiar

La tercera setmana de març han vingut a explicar-nos contes sobre la diversitat familiar, i hem descobert que no totes les famílies són iguals. 

Els contes que ens han explicat són: “El papá que tenía 10 hijos”, “Ana y los patos”, “Rosa caramel” i “Rei i rei"
















dijous, 4 d’abril del 2019

PROTAGONISTA ALMA DE P3B

Benvolgudes famílies, quan la Alma va ser la protagonista de la setmana, ella i la seva mare ens van sorprendre amb una corbata de colors. Donat que estavem a la setmana de Carnaval vam poder pintar-nos la cara i visitar al rei CARNESTOLTES. Com vam gaudir!

PROTAGONISTA EMMA P3A

La mare i la germana de l'Emma ens van ensenyar com ens hem de rentar les dents i vam fer una capseta amb la nostra inicial i un ratoli per quan vingui el ratoncito Pérez. Que xuliii!!!

PROTAGONISTA DEREK P3A

La mare del Derek ens va fer un vídeo i un conte sobre el Derek i els seus companys i companyes de les illes. Vam jugar amb pilotes de colors amb cares contentes. Ho vam passar genial!

dimarts, 2 d’abril del 2019

EL CARNAVAL A CICLE INICIAL




El passat 25 de febrer ens va visitar a l'escola EL REI CARNASTOLTES i divendres 1 de març vam fer una rua molt divertida i engrescadora pels voltants de l'escola.

Mira que ens agrada disfressar-nos!









dilluns, 1 d’abril del 2019

The little mermaid

Els infants van gaudir d'una gran obra de teatre en anglès "THE LITTLE MERMAID" o la Sirenita. 

S'ho van passar d'allò més bé!!




Taller sobre el reciclatge

El passat dia 15 de març, els nens i nenes de Cicle Inicial van fer uns taller molt divertits sobre el reciclatge. I van guadir una bona estona dels infables. 





PROTAGONISTA ARNAU

Les ILLES de P3 A han gaudit d'una obra de teatre amb titelles preparada pels pares de l'Arnau. Ens ha agradat molt i ens han regalat una titella de dit.

P4: GUARNIM LES ESCALES DEL NOSTRE EDIFICI.

Els nostres dibuixos d'animalets i flors ja han ocupat les escales del nostre edifici. La Primavera ja ha arribat definitivament a l'escola, el nostre arbre és ple de fulles verdes. 
Tots els infants de P4 estan molt contents amb la nova decoració.