dijous, 21 de març del 2019

PROTAGONISTA DE LA SETMANA A P3B: UNAI

Benvolgudes famílies, el Unai ens va ensenyar a ser bombers per un dia. Acompanyat de la seva mare, la seva iaia i el seu tiet. Ens ho vam passar súper bé!

STOP MOTION ALS TALLERS DE PLÀSTICA

Continuem fent Stop Motion a cicle mitjà!




Encara en tenim més...!




dimecres, 20 de març del 2019

TALLER JOAN MIRÓ P3A

Hem fet un taller sobre la vida i l'obra de Joan Miró, hem realitzat una pintura imitant el seu estil, ens ha agradat mol!!!

CONTE DELS SENTITS AMB L'IAN

Benvolgudes famílies, abans de que l'Ian marxés de l'escola ens va obsequiar amb un conte on vam treballar els sentits. Vam olorar cafè, sabó, colònia... i vam tocar diferents textures. Ho va fer genial!

PROTAGONISTA DE LA SETMANA P3A: ÈRIC

La mama i la germana gran de l'Èric ens van explicar un conte molt xulo, "La eruga goluda" i vam acabar de construir un vaixell. Ens va agradar molt!!!

PROTAGONISTA DE LA SETMANA A P3B: EL SERGI

Benvolgudes famílies, el Sergi junt amb la seva mare, tieta i germà va explicar moltes coses de la seva vida, els seus viatges, els seus menjars preferits i les seves joguines, quan era petit ...ens van explicar un conte del "Monstre de Colors" i ens van obsequiar amb unes màscares del PJ MASK, que vam poder decorar. Ho vam passar genial!

dimarts, 19 de març del 2019

PROTAGONISTA DE LA SETMANA A P3B LA LARA

Benvolgudes famílies, una setmana més hi ha hagut una protagonista de la setmana a la classe del POL NORD. La Lara que ha vingut acompanyada de la seva mare i germana gran Irene ens han preparat unes activitats molt divertides.

dilluns, 18 de març del 2019

JOAN MIRÓ A P3B

ANTONI TÀPIES A P4



                  

Antoni Tàpie és l'autor que treballem al nivell de P4. Fem que les activitats siguin el més manipulatives possible i que la seva creativitat és mostri a les seves obra convertint-se en autèntics i autèntiques artistes, creant obres que ens serveixen a la vegada per guarnir els nostres passadissos.