divendres, 22 de febrer de 2013

dijous, 21 de febrer de 2013

Avui els alumnes de Cicle Inicial han gaudit a l'escola de l'obra de teatre en anglès "Happy Ever After" representada pels actors de la companyia Blue Mango Theatre.
Durant una hora els nens i nenes han escoltat molt atents, han interactuat amb els actors en anglès i s'ho han passat molt bé!!! Els felicitem pel seu comportament i entusiasme!!!The students have really enjoyed a lot watching a play in English.
We are looking forward to seeing a new play next year!Fins i tot, alguns alumnes han pogut pujar a l'escenari i participar activament de l'espectacle!!!


SETMANA DE CARNAVAL A P3

LA SETMANA DE CARNAVAL HA ESTAT MOLT DIVERTIDA!!! Hem fet activitats molt diverses: maquillatge, disfresses, decoracions, ens han visitat els de sisè... aquí teniu unes fotos xulíssimes!!!

CARNAVAL from gloria on Vimeo.

dimecres, 20 de febrer de 2013

CARNESTOLTES

Els nens i nenes de Cicle Inicial van gaudir del dia de carnaval amb les seves màscares i disfresses!!! S'ho van passar d'allò més bé!!!dilluns, 18 de febrer de 2013

ELS MINISTRES

Els ministres es van vestir de gala per rebre al rei Carnestoltes!! Van esperar impacients la seva arribada i li van donar una ofrena vegetal!!
Des del blog, els volem felicitar perquè van recitar molt bé el rodolí!!