dijous, 2 de maig del 2019

PROTAGONISTA AINA

Benvolgudes famílies, amb l'Aina i els seus pares van fer una activitat de reconeixement del nom. Els nens i nenes ho van passar molt bé i al final van tenir un premi. Unes màscares genials!

PROTAGONISTA ALBA P3B

Benvolgudes famílies, l'Alba juntament amb la col·laboració i ajuda de la seva família vam fer una activitat de decoració de chupa-chups, molt divertida. Els nens i nenes ho van van passar bé i van gaudir molt.

dimarts, 30 d’abril del 2019

CONTES SOBRE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Benvolgudes famílies, el passat 28 de març els nens i nenes de P3B de la classe del POL NORD van tenir l'oportunitat d'escoltar contes on es questionen els rols de gènere. Els nens i nenes ho van gaudir i es van sorprendre molt!

PROTAGONISTA RAIDA

La família de la Raida ens han ensenyat moltes coses del seu pais, Bangladesh: la seva bandera, el lloc on està, les danses tradicionals,... i hem tastat uns pastissets típics d'allà.

PROTAGONISTA ZOE

Avui ha vingut tota la família de la Zoe a fer l'activitat, el seu papa, la seva mama i el seu germà. Hem fet el senyor Patato!!! l'hem de regar cada dia perquè li surtin els cabells, quina gràcia!!!

PROTAGONISTA MARIA

La Maria amb la seva mare i tots nosaltres vam construir un super mural d'una illa amb un munt de personatges:pirates, sirenes, ocells, peixos,...va quedar moolt bonica!!!

PROTAGONISTA SAMUEL

El Samuel amb la seva mare van fer una activitat molt xula... ens vam convertir en pastissers!!! vam fer unes muffins mooolt bones!!!

dilluns, 29 d’abril del 2019

Sant Jordi 2019

Us presentem un petit recull amb les fotografies fetes durant la diada de Sant Jordi.

Esperem que gaudiu d'aquest moments.