divendres, 1 de març del 2019

Torneig de pàdel

La majoria d'alumnes de sisè han participat al torneig de pàdel un any més.

Se'ls ha de felicitat per la deportivitat i bona participació demostrada per tots i totes.

En Sandro Romero de sisè B ha estat el guanyador, arribant a la final amb en Xavi de sisè A. En Mikel i l'Àlvaro  han fet tercer i quart lloc.






dijous, 28 de febrer del 2019

EDUCACIÓ INFANTIL I EL TREBALL PER AMBIENTS

 Tots els dimarts i dimecres que poden els nens i nenes d'educació infantil fan treball cooperatiu amb els seus companys i companyes d'altres nivells. Les activitats son variades i els hi permet fer allò que més els hi agrada, sempre des d'una perspectiva lúdica, engrescadora i creativa.
Aprendre gaudint i vivint, la millor manera de anar fent-se gran.


P4. TALLER DE CIRC.

ELS GRUPS DE P4, LA CLASSE DEL BOSC I LA CLASSE DEL MAR HAN FET UN TALLER SOBRE CIRC. HAN GAUDIT MOLT, VOSALTRES HO PODEU FER TAMBÉ MIRANT LES IMATGES.





dimarts, 26 de febrer del 2019

Visitem la Biblioteca Central


El passat 30 i 31 de gener, 6è A i 6è B, vam visitar la Biblioteca Central de Santa Coloma. Ens van explicar un munt de coses sobre el funcionament de les biblioteques i ens van transmetre les ganes de seguir llegint. Finalment, ens vam emportar alguns llibres per poder compartir a la classe amb els companys.





dilluns, 25 de febrer del 2019

Protagonista Artur

Benvolgudes famílies, l'Artur, la seva mare i el seu germà ens van explicar com va nèixer. Vam ballar i ens ho vam passar molt bé!