divendres, 23 de novembre del 2018

Sortida de P3 a la biblioteca central

El passat dimecres 14 de novembre els nens i nenes de P3B van fer un visita guiada per la biblioteca central. Ens van ensenyar tots els espais, les normes d'ús i ens van explicar un conte. Ho vam passar genial!

dimecres, 21 de novembre del 2018

ESPAIS D'APRENENTATGE

Com ja sabeu aquest curs és el segon que al Cicle Inicial fem Espais d'aprenentatge. Val a dir que els nens i nenes s'ho passen molt bé i també aprenen diferents destreses a través del joc, l'expressió corporal i la seva creativitat. Enguany hem introduït alguna novetat. Per exemple el de Plàstica es diu Arts & Craft Corner i es realitza en anglès. El del Mercat s'ha substituït  pel Restaurant i s'ha introduït un de nou: el Científic. Aquí teniu una mostra.





CONTE MUSICAT

Com cada curs, quan arriba la tardor i per la festa de la Castanyada, al pati de l'escola hem estat protagonistes del conte musicat on tots els nens i nenes de l'escola hem participat. Aquí teniu un tastet.


ATLETISME ESCOLAR


El passat diumenge 18 de novembre es va celebrar el XLVll Campionat Escolar de Cross Antoni Amorós al Camp Municipal d'Atletisme-Circuit de Can Zam.


Molts i moltes dels nostres alumnes hi van participar. Els felicitem a tots, i especialment a un bon grapat d'ells i elles que van aconseguir uns grans resultats.  Entre d'altres, podem destacar alguns d'ells:-La Nicol Carpio va entrar segona a la categoria de benjamins escolar femení.  A la mateixa prova la Valentina de segon curs va entrar novena i la seva companya Ariadna quinzena.-El Marc Giménez Carazo va entrar segon a la categoria alevins amb l'equip de la Unió Colomenca d'Atletisme.-El Luca Szabo es va classificar segon en la categoria escolar infantil.-L'Ainhoa Ruiz va ser guanyadora a la categoria prebenjamins femení.

Tots els resultats i les fotos les podeu trobar a la web de xipgrog.cat i a la web de uca.cat

Andrés