dissabte, 24 de març del 2018

Els Ànecs i les Marietes anem al CIRC!

Els Ànecs i les Marietes ja han fet la seva primera sortida! Molt emocionats vam sortir de l'escola plegats i vam muntar a l'autocar. A continuació us deixem un tastet de tot el que vam viure al circ. Desitgem que us agradi i que ho disfruteu tant com ho vam fer nosaltres!


El circ from Silvia on Vimeo.

dijous, 22 de març del 2018

ELS MOSSOS D'ESQUADRA ENS VISITEN

El dia 13 de març els Mossos d'Esquadra van visitar als nens i nenes de primer de Cicle Inicial. Després de fer una petita explicació tots els infants van gaudir d'una estona molt divertida pujant a furgó, posant-se la gorra, etc.

Taller de circ


DIVERSIÓ DE CIRC

El dilluns 12 de març, els/les nens/nenes 5è A i B .Vam fer una activitat de circ al gimnàs ,vam fer tres activitats: el plat xinès, el diàbolo i els malabars.
Encara que costava ens ha agradat molt!!!

Maksym i María.








Taller de Civisme


El dia dinou de març els nens i nenes de cinquè vam fer un taller de civisme al col·legi. Al matí va venir un senyor que es deia David i vam fer un joc de l’oca de civisme, després del pati va venir un altre senyor que es deia Gil i va portar una escombradora. Vam llençar papers al terra i després va passar amb l’escombradora i ho va recollir tot. Finalment, ens va deixar pujar a l’escombradora per veure-la per dins.

Sandro i Erika